Welkom bij Psycholoog Arnhem

telefoonnummer psycholoog arnhem 06 - 4608 5266
emailadres van psycholoog in arnhem info@psychologenpraktijk-arnhem.nl
psycholoog arnhem Sweerts de Landasstraat 83, arnhem Sweerts de Landasstraat 83, Arnhem
psycholoog arnhem

Wie is psychologe Trudie Willemsen?

Geboeid door mensen

Ik ben Trudie Willemsen, opgegroeid in de tijd van de hippies en de rock ’n roll. Ik ben het tweede kind in een gezin van vijf. Mijn jeugd is verbonden met de bloesemrijke Betuwe. Nu heb ik een relatie en ben moeder van een tweeling. Ik woon in Arnhem waar ik al meer dan 25 jaar mijn hart aan heb verpand.
 
Al zolang ik me kan herinneren fascineert ‘de mens’ mij. Ik wilde gedrag en gevoel begrijpen, maar vooral: ik wilde iets betekenen voor anderen. Dat bracht mij eerst bij de sociale academie en later aan de Universiteit Utrecht bij de faculteit psychologie.
 

Op basis van gevoelskennis

Ik werk op basis van gedachten, gevoelens en handelen. Eerst moet je jezelf opnieuw leren kennen, zelfinzicht krijgen. Vooral in gevoelens en bijvoorbeeld emotionele patronen. Daar vervolgens bewust gehoor aan geven is de motor van verandering.
En dan moet je het nog wel doen natuurlijk. Samen gaan we op pad en vinden we oplossingen, waarderen we ervaringen en geven zin aan je leven.
 
In de gesprekken ben ik inlevend, soms confronterend, optimistisch en spitsvondig. Ik gebruik mijn kennis en kunde ook intuïtief en creatief. Zo kies ik met en voor iedere cliënt de juiste vorm van therapie.
 

No-nonsens

Ik neem je serieus, en help je op een veilige en duidelijke manier de oorsprong te vinden van je klacht. Onderweg krijg je de middelen om te kunnen groeien. Daarmee reikt de behandeling veel verder dan de klacht waarmee je binnen kwam. Je een stap verder brengen op je levensweg is mijn grootste beloning.
 

Neem contact met mij op

Heb je nog vragen of wil je meer weten over mij of ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Bel gerust voor een afspraak of stuur een email.
 
psycholoog arnhem willemsen

Psycholoog Trudie Willemsen


Trudie willemsen is geregistreerd NIP psycholoog Psycholoog-NIP
Afspraak op korte termijn
Vergoedingen mogelijk


Ik hoor graag van je!
Heb je nog vragen of wil je graag een afspraak maken?

stel uw vraag aan psycholoog Arnhem Willemsen
Relatie events
Relatieweekend EFT:
EFT Arnhem

Relatieweek in Frankrijk:
Relatieweek in Frankrijk

Ik ben lid van:
Nederlands Instituut Psychologen NVPA voor psychologen

Deel mijn website: